Welcome!

Aanmelden | Registreer uzelf

U bent aangekomen op de genealogische pagina van de families van der Sluis en de Oude. Deze website is het resultaat van vele jaren onderzoek naar de voorouders van mijn kinderen Paul en Daniëlle van der Sluis

Deze speurtocht is ooit gestart met een zoektocht op het internet naar mijn eigen grootvader Max (Mozes Levy) van der Sluis. De opa die ik zelf nooit, bij leven, heb gekend aangezien hij in de tweede wereldoorlog is omgekomen. En wat begon met het opzoeken van één persoon is inmiddels behoorlijk uit de hand gelopen en heeft geleid tot deze site met inmiddels meer dan 10.000 namen.

Deze website is deels tot stand gekomen door eigen speurwerk, dankzij hulp van familieleden die mij familiegeschiedenissen vertelden en foto's leverden, maar vooral van vele onbekenden die hun stambomen op het internet plaatsen en daarmee steeds weer nieuwe aanknopingspunten geven. Ik heb mijn uiterste best gedaan om al deze bronnen te vermelden en hun informatie zo correct mogelijk over te nemen. Mocht u fouten of onvolledigheden ontdekken geef dat dan door en ik zal deze zo snel mogelijk herstellen.

Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.

Zoek

Rubrieken